Διαφήμιση - Advertisement
Τριών Ιεραρχών: Τι θα γίνει τα μαθήματα στα σχολεία - Τι αναφέρει η εγκύκλιος - Gkourou.com Τριών Ιεραρχών: Τι θα γίνει τα μαθήματα στα σχολεία - Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Τριών Ιεραρχών: Τι θα γίνει τα μαθήματα στα σχολεία - Τι αναφέρει η εγκύκλιος


Διαφήμιση - Advertisement


Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα σε τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, όπως προβλέπτεται στην σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)», αναφέρει η εγκύκλιος.

Αντίθετα, κλειστά θα είναι τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.


Διαφήμιση - Advertisement