Διαφήμιση - Advertisement
Λιάγκας για Μπισμπίκη: Είναι στο νοσοκομείο – Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν; - Gkourou.com Λιάγκας για Μπισμπίκη: Είναι στο νοσοκομείο – Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν;

Λιάγκας για Μπισμπίκη: Είναι στο νοσοκομείο – Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός ηθοποιός έχει λουμπάγκο.

Ειδικότερα, με αφορμή ένα φιλί που έδωσε η Άννα-Μαρία στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, οι συντελεστές του Πρωινού αναφέρθηκαν στα καυτά φιλιά του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή στην Αράχωβα.

«Δεν έχω δει το φιλί. Θέλω να το δω και να το σχολιάσω. Φαντάζομαι τον ασπάστηκε με διακριτικό τρόπο, δεν τον ασπάστηκε σαν να πλένονται γάτες, γιατί αυτό είδαμε με την κυρία Βανδή και τον κύριο Μπισμπίκη στην Αράχοβα. Εμένα δεν με ικανοποιεί αυτό που είδα, δεν είναι της αισθητικής μου» είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

«Επειδή εγώ κάνω και lifestyle ρεπορτάζ. Ο Μπισμπίκης είναι στο νοσοκομείο. Έχει λουμπάγκο. Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν; Πλάκα κάνουμε. Περαστικά στο Βασίλη» σχολίασε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αναφέρεσαι στην υπερδραστηριότητα του κύριου Μπισμπίκη; Μάλλον με αυτό που είδαμε στην Αράχωβα είναι υπερδραστήριος ο κύριος Μπισμπίκης και καλά κάνει» ανταπάντησε η Άρια Καλύβα.

«Έπαθε λουμπάγκο. Πολλές φορές η χρήση κάνει καλό, πολλές φορές η κατάχρηση κάνει κακό. Τους ζηλεύω. Το είπα και στη Δέσποινα προχθές» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.


Διαφήμιση - Advertisement