Επική δήλωση δικηγόρου Τριαντάφυλλου για Survivor All Star - Gkourou.com Επική δήλωση δικηγόρου Τριαντάφυλλου για Survivor All Star

Επική δήλωση δικηγόρου Τριαντάφυλλου για Survivor All Star


  


 

Οι δηλώσεις μετά την συνάντηση Τριαντάφυλλου-Acun Media για το Survivor All Star...


Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο του στα γραφεία της Acun Medya.

Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε ο Τριαντάφυλλος στα γραφεία της Acun Medya, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.
Ο γνωστός τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν μπροστά στις κάμερες για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήρθα να πιω έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.



Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ