Διαφήμιση - Advertisement
Survivor all star: Αυτός ο πολυσυζητημένος παίκτης «κόπηκε» οριστικά από τα εργομετρικά τεστ - Gkourou.com Survivor all star: Αυτός ο πολυσυζητημένος παίκτης «κόπηκε» οριστικά από τα εργομετρικά τεστ

Survivor all star: Αυτός ο πολυσυζητημένος παίκτης «κόπηκε» οριστικά από τα εργομετρικά τεστ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day πως ένας αγαπημένος παίκτης κόπηκε στα εργομετρικά τεστ με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στο Survivor All Star.

Και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ενώ ανέφερε πως στεναχωριέται που τόσος κόσμος του στέλνει μηνύματα για το πόσο πολύ θέλει να τον δει ξανά στους στίβους μάχης, αλλά αποφάσισε να κάνει άλλα πράγματα στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος τόνισε στην κάμερα του Happy Day: «Δεν πέρασα εργομετρικά τεστ για το Survivor. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν, να γυρίσουν όλοι υγιείς. Όπως καταλάβατε δεν θα είμαι. το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στην παραγωγή».

Και πρόσθεσε: «Με τιμά η πρότασή τους και αισθάνομαι λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να με δει, γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα και είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να θέλει να σε δει, αλλά μέσα μου αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση».


Διαφήμιση - Advertisement