Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Ο ΣΚΑΪ βάζει Ντάνο ως... έπαθλο - Gkourou.com Survivor Spoiler: Ο ΣΚΑΪ βάζει Ντάνο ως... έπαθλο

Survivor Spoiler: Ο ΣΚΑΪ βάζει Ντάνο ως... έπαθλο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει απασχολήσει πάρα πολύ τον κόσμο, για το αν θα μπει ή όχι στο Survivor All Star, και έχουν ακουστεί πολλά, από το ότι θα μπει ως παρουσιαστής μέχρι coach, όμως οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα συμμετέχει ως παίκτης.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αποκάλυψαν αρχικά ότι ο Ντάνος μπαίνει στο παιχνίδι και επιπλέον ανέφεραν πώς υπάρχει περίπτωση στην πρώτη δοκιμασία αντί να διεκδικήσουν ως έπαθλο το αλεύρι, να παλέψουν για να έχουν στην ομάδα τους… τον Ντάνο.

Όσον αφορά την πρώτη δοκιμασία του Survivor All Star, η κάμερα της εκπομπής “πέτυχε” τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, και τον ρώτησαν γι’ αυτό το θέμα. Ο Γιώργος Λιανός, απάντησε πολύ λακωνικά και μάλιστα γελώντας. Αναλυτικά είπε:

“Δεν ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά ωραία ιδέα”.

Επιπλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε με δημοσιογράφο της εκπομπής, έχει κρατήσει ουδέτερη στάση στο όλο ζήτημα, δηλαδή δεν έχει διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει αν θα λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως στην εκπομπή ανέφεραν ότι ο περιζήτητος νικητής του πρώτου Survivor θα μπει στο παιχνίδι για δύο μήνες.

Όπως, αποκάλυψαν στην εκπομπή παρ’ όλο που έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλές εικασίες για τον Ντάνο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δε θα είναι παρουσιαστής και coach στο Survivor All Star, αλλά θα λάβει συμμετοχή μόνο ως παίκτης.


Διαφήμιση - Advertisement