Διαφήμιση - Advertisement
Ντόρα Κουτροκόη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της αποχώρησής της από το ΣΚΑΪ - Gkourou.com Ντόρα Κουτροκόη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της αποχώρησής της από το ΣΚΑΪ

Ντόρα Κουτροκόη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της αποχώρησής της από το ΣΚΑΪ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η δημοσιογράφος, έπειτα από τρεις μήνες στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του καναλιού του Φαλήρου, ολοκληρώνει την πορεία της και την εμφάνισή της στον σταθμό.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, το πρωί της Πέμπτης, η δημοσιογράφος έκανε την πρώτη της δήλωση: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκεται και αύριο Παρασκευή στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου. Έπειτα θα εξετάσει τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και θα αποφασίσει πώς θα κινηθεί. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Ντόρα φαίνεται ότι δεν θα αποδεχτεί κάτι από τα όσα της πρότειναν και θα κλείσει την πόρτα του καναλιού οριστικά.

Όσον αφορά πάντως στο χρονικό της αποχώρησής της; Η Ντόρα Κουτροκόη επιλέχθηκε στις αρχές της σεζόν για να βρεθεί με τους δύο δημοσιογράφους στην απαιτητική αυτή ζώνη, αντικαθιστώντας κατά μία έννοια τη Μαρία Αναστασοπούλου που αποχώρησε για να βρεθεί στον ΑΝΤ1. Τα στελέχη θέλησαν να υπάρχει και γυναικεία φωνή, ενώ θεώρησαν ότι ένα σχήμα που αποτελείται από τρεις έμπειρους δημοσιογράφους θα έδινε άλλο στίγμα στο «Σήμερα».

Στην πορεία κι έπειτα από αρκετές συσκέψεις ως προς την παρουσία του καθενός και το «κομμάτι» που αναλαμβάνει, ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη περιορίστηκε. Άλλωστε, σε μία ζωντανή εκπομπή με καλεσμένους και «παράθυρα» δεν είναι εύκολο το να συνυπάρχουν καθόλη τη διάρκεια τρεις παρουσιαστές. Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν τη Ντόρα και τα στελέχη του ΣΚΑΪ στην απόφαση του «διαζυγίου» και της αποχώρησής της από το «Σήμερα». Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι μία απόφαση που δεν λήφθηκε σε κακό κλίμα και ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων.


Διαφήμιση - Advertisement