Διαφήμιση - Advertisement
Νέα δημόσια αντίδραση για τις κατηγορίες εναντίον του είχε ο πατέρας Αντώνιος, της Κιβωτού του Κόσμου. - Gkourou.com Νέα δημόσια αντίδραση για τις κατηγορίες εναντίον του είχε ο πατέρας Αντώνιος, της Κιβωτού του Κόσμου.

Νέα δημόσια αντίδραση για τις κατηγορίες εναντίον του είχε ο πατέρας Αντώνιος, της Κιβωτού του Κόσμου.


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 Νέα δημόσια αντίδραση για τις κατηγορίες εναντίον του είχε ο πατέρας Αντώνιος, της Κιβωτού του Κόσμου.

Τόσο ο ίδιος (που παραμένει άφαντος) όσο και η πρεσβυτέρα, η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη το πρωί όταν είδε τηλεοπτικές κάμερες, δηλώνουν σοκαρισμένοι για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου για τέσσερα κακουργήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να είπε πως «με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών».

Για να προσθέσει, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του: «Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές, θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό».

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή δηλώνει οργισμένη και υπό πίεση, αν και περίμενε, όπως λέει, τις εξελίξεις.«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μάς είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, άνθρωποι του πατέρα Αντωνίου ζητούν να δώσουν εξηγήσεις αν κάποιοι έκαναν κακό σε παιδί της δομής.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στη δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατέρα Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα, όμως, ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να αντεπεξέλθουμε», ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας Αντώνιος φερόταν να «κρύβεται» στη δομή του Κολωνού, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να μην έχει παραλάβει ακόμη το έγγραφο της απόφασης απομάκρυνσής του και απαγόρευσης εισόδου του σε όλες τις δομές της χώρας, απόφαση που αφορά τον ίδιο αλλά και τους τρεις στενούς συνεργάτες του, που ήδη έχουν απομακρυνθεί.

Ωστόσο, στο δελτίο ειδήσεων του Mega, σήμερα, ο φάκελος... εντοπίστηκε πεταμένος στον δρόμο μπροστά από την οικία του, στη Ραφήνα.


Διαφήμιση - Advertisement