Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Ντόμινο εξελίξεων για Βασιλική και Μαθιό - Gkourou.com Σασμός: Ντόμινο εξελίξεων για Βασιλική και Μαθιό

Σασμός: Ντόμινο εξελίξεων για Βασιλική και Μαθιό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός. Η σειρά επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023. Σύμφωνα με το περιοδικό MYTV, μία μεγάλη αποκάλυψη περιμένει τη Βασιλική και θα είναι η αρχή ενός ντόμινο εξελίξεων που θα της αλλάξουν τη ζωή. Όλα αρχίζουν όταν η Νάντια αποκαλύπτει, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, πως είναι η κόρη του Μαθιού στον Ευθύμη.

Εκείνος, αντιλαμβάνεται πως κρατάει στα χέρια του ένα μεγάλο και ένοχο μυστικό που θα μπορούσε να διαλύσει μια για πάντα τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού. Και όπως θα δούμε δεν θα αργήσει να το χρησιμοποιήσει. Ο Ευθύμης πολύ σύντομα θα αποκαλύψει στη Βασιλική πως ο Μαθιός έχει μία κόρη και συγκεκριμένα πως αυτή η κοπέλα είναι η Νάντια. Φυσικά εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της αλλά δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός που γνωρίζει θα ήξερε πως έχει κάπου ένα παιδί και δεν θα είχε αναλάβει τις ευθύνες του.

Η Βασιλική όμως επηρεάζεται από τη μεγάλη αποκάλυψη. Θέλει πάση θυσία να βρει την αλήθεια και γι’ αυτό θα πάει να συναντήσει τη Νάντια ζητώντας της να της πει όσα γνωρίζει. Οι δυο τους έχουν μία μεγάλη συζήτηση αλλά η Βασιλική συνεχίζει να είναι μπερδεμένη αλλά και αποφασισμένη να μιλήσει και στον Μαθιό για όσα έμαθε. Πράγματι, η γυναίκα με τον Μαθιό έχουν μία έντονη κουβέντα με εκείνον να της ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα για πιο πράγμα μιλάει.

Ο Μαθιός είναι και αυτός συγκλονισμένος μιας και είναι σίγουρος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Το ίδιο βράδυ όμως η Βασιλική δεν επιστρέφει στο σπίτι και ο Μαθιός ανησυχεί πως η αποκάλυψη της Νάντιας είναι ικανή να διαλύσει τον γάμο τους και να κλονίσει μια για πάντα την εμπιστοσύνη της Βασιλικής προς εκείνον. Αντίθετα ο Ευθύμης είναι ευχαριστημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα και ελπίζει πως η αποκάλυψη του χαμένου παιδιού του Μαθιού είναι ικανή να χωρίσει το ζευγάρι.

Ο πατέρας της Στέλλας θύμα τροχαίου

Η Στέλλα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία μεγάλη λαχτάρα. Ο Τάσος, ο πατέρας της, θα έχει ένα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα. Το χτύπημα είναι σφοδρό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Στέλλα και η Σοφία ενημερώνονται άμεσα και σπεύδουν στο πλευρό του ενώ οι γιατροί του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και φροντίζουν τα τραύματά του. Λίγες ώρες μετά, η αγωνία τους λαμβάνει τέλος μιας και τις ειδοποιούν ότι ο Τάσος βρίσκεται εκτός κινδύνου.


Διαφήμιση - Advertisement