Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης οικιακής βοηθού - Gkourou.com Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης οικιακής βοηθού

Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης οικιακής βοηθού


 


Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε βρεθεί τον περασμένο Ιούλιο στην παραλία της Επισκοπής στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για 52χρονη μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Το πτώμα γυναίκας που είχε βρεθεί στις 6 Ιουλίου στην παραλία της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και έφερε κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη Νικολίνα Ντιμίτροβα, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή "Φως Στο Τούνελ", απέκτησε την ταυτότητά του αφού πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα.

Ανήκει στην ταλαιπωρημένη μητέρα 52 χρόνων με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της είχαν την ελπίδα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, είναι ζωντανή και θα εντοπιστεί.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί στο Ηράκλειο το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, έπεσε στη θάλασσα και εκβράστηκε στην Επισκοπή. Η εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί.

"Την είδα νύχτα στο καράβι και την έχασα…"

Στο «Τούνελ» μίλησε μία σημαντική μάρτυρας που φαίνεται να ταξίδευε μαζί με την αγνοούμενη στο καράβι από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά. Τα όσα ανέφερε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των Αρχών, πως όντως επιβιβάστηκε και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη της.

«Τη γυναίκα αυτή την είδα, ήταν πάρα πολύ αγχωμένη, ταραγμένη, σαν να ήταν σε απόγνωση. Πήγαινε πάνω – κάτω και την παρατηρούσα. Ξεκίνησε το καράβι, την είδα για κάποιο διάστημα και μετά δεν ξέρω που πήγε, αλλά ήταν εν πλω 100%. Τώρα συνέδεσα το γεγονός, όταν άκουσα ότι χάθηκε το στίγμα του κινητού της στο λιμάνι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ