Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Τακτική... «θολώνω νερά» από όσους συμφώνησαν - Gkourou.com Survivor Spoiler: Τακτική... «θολώνω νερά» από όσους συμφώνησαν

Survivor Spoiler: Τακτική... «θολώνω νερά» από όσους συμφώνησαν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler: Ο ένας μετά τον άλλον, παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star, δηλώνουν... άγνοια για τις συμφωνίες τους με την παραγωγή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, αυτό συμβαίνει διότι έχει δοθεί γραμμή από τον Ατζούν, κανένας από τους παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει, να μην δημοσιοποιήσει επίσημα τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αλλωστε, υπάρχει αυστηρή ρήτρα στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι συμμετέχοντες, που προβλέπει αυτόματα το σπάσιμο της συμφωνίας, από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσουν στα Media τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, κινήθηκε ακόμα και ο Σάκης Κατσούλης, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αν θα είναι τελικά στο Survivor All Star, την ώρα που ο νικητής του προπερσινού Survivor ήταν αν όχι ο πρώτος, από τους πρώτους που έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν.

Η τακτική «θολώνω τα νερά» θα συνεχιστεί και θα κορυφώνεται τις επόμενες μέρες και όσο πληριάζουμε προς την 8η Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης του Survivor All Star, θα βλέπουμε ουκ ολίγα πέρα δώθε, δηλώσεις επί δηλώσεων, αλλά καμία, μα καμία επίσημη επιβεβαίωση.


Διαφήμιση - Advertisement