Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Εγινε το deal! Μέσα στο All Star και η... - Gkourou.com Survivor Spoiler: Εγινε το deal! Μέσα στο All Star και η...

Survivor Spoiler: Εγινε το deal! Μέσα στο All Star και η...


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την ώρα που όλοι εξακολουθούν -με ή χωρίς λόγο θα φανεί σύντομα- να ασχολούνται με τον Ντάνο, η παραγωγή του Survivor κλείνει με πυρετώδεις ρυθμούς, τις συμφωνίες για τη στελέχωση των δύο ομάδων με τις οποίες θα ξεκινήσει αρχές Γενάρη το Survivor All Star.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, έχει ήδη γίνει η επιλογή των 24 παικτών που θα κάνουν... πρεμιέρα χωρισμένοι σε 2 ομάδες των 12, αλλά και οι 8 επιλαχόντες που θα μπουν στο Survivor All Star στη διάρκεια των πρώτων δύο μηνών της διεξαγωγής του.

Σας έχουμε αποκαλύψει αρκετά από τα ονόματα των παικτών που έχουν ήδη υπογράψει, τώρα θα σας αποκαλύψουμε την είσοδο της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία επίσης συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της παραγωγής, για να ταξιδέψει κι εκείνη με τη σειρά της στον Αγιο Δομίνικο.

Κι αν πολλοί αναρωτιέστε αν μαζί με τη Μυριέλλα θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο και το... έτερον ήμισύ της, ο Γιώργος Κατσαούνης, η απάντηση είναι... «όχι».

Ο Κατσαούνης έχοντας αποβληθεί από το περσινό Survivor, τίθεται αυτόματα εκτός από το Survivor All Star.


Διαφήμιση - Advertisement