Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Κλέιδωσε! Αυτοί οι πρώην νικητές θα μπουν στο All Star - Gkourou.com Survivor Spoiler: Κλέιδωσε! Αυτοί οι πρώην νικητές θα μπουν στο All Star

Survivor Spoiler: Κλέιδωσε! Αυτοί οι πρώην νικητές θα μπουν στο All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πλησιάζουν οι μέρες για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της παραγωγής του Survivor All Star με τους πρώην παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο.

Πρώτο μέλημα της παραγωγής ήταν να κλείσει τους νικητές των προηγούμενων Survivor, αφού τι All Star θα ήταν αυτό αν δεν συμμετείχαν τουλάχιστον οι 4 από τους 5 των τελευταίων ετών.

Και αυτό, τελικά, θα συμβεί...

Μπορεί ο πρώτος που άνοιξε τις διαπραγματεύσεις να ήταν ο Ντάνος, Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως από τη στιγμή που επήλθε το οριστικό «διαζύγιο», ο στόχος ήταν να μπουν στο Survivor All Star, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Σάκης Κατσούλης και ο Στάθης Σχίζας.

Και αυτό, τελικά, θα συμβεί...

Και οι 4 πρώην κάτοχοι του τροπαίου έχουν πει το ναι και έχουν συμφωνήσει σε όλα με την παραγωγή, ώστε να μπουν στους στίβους μάχης του All Star και να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ως πρώην κάτοχοι.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης, μάλιστα, εμφανίζονται ήδη ως τα απόλυτα φαβορί για να κατακτήσουν τις 2 από τις 3 θέσεις του μεγάλου τελικού. Ηλίας Γκότσης και Στάθης Σχίζας θα είναι τα μεγάλα αουτσάιντερ...

Πηγή: dokari


Διαφήμιση - Advertisement