Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Πόρτα δίχως αύριο! Μένει εκτός All Star... - Gkourou.com Survivor Spoiler: Πόρτα δίχως αύριο! Μένει εκτός All Star...

Survivor Spoiler: Πόρτα δίχως αύριο! Μένει εκτός All Star...


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εκπληξη όχι από την πλευρά της συμμετοχής, αλλά αντίθετα, της μη συμμετοχής.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη στα χέρια του τη λίστα με τους 30 προτεινόμενους, εκ των οποία οι 24, 12 άντρες και 12 γυναίκες, θα μπουν πρώτοι στους στίβους μάχες για να διεκδικήσουν από τις 8 Γενάρη τον τίτλο του All Star Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων τόσο το ποιοι είναι άκρως απαραίτητοι για να μπουν στο Survivor All Star, όσο και το ποιοι δεν τον προβληματίζουν αν δεν μπουν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, έχει και μια λίστα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 2 ονόματα.

Πρόκειται για 2 πρώην παίκτες που ο Ατζούν δεν κρίνει ως άκρως απαραίτητη την παρουσία τους στο Survivor All Star., να συνεργαστεί εκ νέου μαζί τους.

Σήμερα θα αποκαλύψουμε τον πρώτο πρώην παίκτη που δεν υπολογίζεται για το Survivor All Star.

Ο λόγος γίνεται για τον Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος με τα σημερινά δεδομένα κι εφόσον δεν προκύψει κάποια δραματική ανατροπή στα «θέλω» του Ατζούν, μένει εκτός Survivor All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια αυτής της απόφασης του παραγωγού του Survivor έχουν να κάνουν καθαρά με τα αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και θέματα συμπεριφοράς

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Αρης Σοϊλέδης θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του All Star, τουλάχιστον από την αρχή, διότι ποτέ δεν λες ποτέ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις αποφάσεις του Ατζούν.

Πηγή: dokari


Διαφήμιση - Advertisement