Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Οριστικό! Πρώην νικητής μπαίνει στο All Star - Gkourou.com Survivor Spoiler: Οριστικό! Πρώην νικητής μπαίνει στο All Star

Survivor Spoiler: Οριστικό! Πρώην νικητής μπαίνει στο All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να έκανε τα αδύνατα... αδύνατα προκειμένου να μην πάρει μέρος ως παίκτης στο Survivor, για να αποφύγει τον συναγωνισμό και μια πιθανή ήττα από τον Σάκη Κατσούλη ή άλλους αρκετά δυνατούς παίκτες, ωστόσο ένας άλλος νικητής θα ταξιδέψει κανονικότατα για τον Αγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, τον νικητή του Survivor 2022, ο οποίος είπε το «ναι» και έδωσε τα χέρια με την παραγωγή, προκειμένου να μεταβεί στον Αγιο Δομίνικο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ως εκ τούτου, μετά τον Σάκη Κατσούλη και ο Στάθης Σχίζας θα παραβρεθούν κανονικότατα και ως παίκτες στο Survivor All Star, κάτι που ως ενδεχόμενο έχει πια σχεδόν αποκλειστεί να προκύψει αντίστοιχο, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ντάνος δεν έχει κάνει ακόμα καμία νέα επαφή με την παραγωγή, χωρίς να αποκλείεται πάντως, ακόμα και την τελευταία στιγμή να γίνει η μεγάλη ανατροπή.


Διαφήμιση - Advertisement