Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: ΣΕΙΣΜΟΣ! Συμφώνησε κι αυτός ο παικταράς για το All Star! - Gkourou.com Survivor spoiler: ΣΕΙΣΜΟΣ! Συμφώνησε κι αυτός ο παικταράς για το All Star!

Survivor spoiler: ΣΕΙΣΜΟΣ! Συμφώνησε κι αυτός ο παικταράς για το All Star!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Από τα πιο ευχάριστα Survivor spoiler αυτό που έχουμε μπροστά μας. Διότι, ποτέ δεν έχουμε κρύψει πως αυτός ο παίκτης του Survivor είναι αδυναμία μας. Προσωπικά δική μου δηλαδή. Και το θετικό είναι πως συμφώνησε οριστικά και θα είναι μέσα στο Survivor All Star. Τεράστια επιτυχία της παραγωγής του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ο παίκτης που μπορεί να το σηκώσει. Καμία αντίρρηση. Αν αντέξει όλο το χρονικό διάστημα, αν είναι πιο έτοιμος από την προηγούμενη φορά αποτελεί φαβορί. Είναι εξαιρετικός παίκτης, τι να λέμε. Ο Πιλίδης φέρνει τηλεθέαση, φέρνει νίκες και είναι συμπαθής στο κοινό.

Υπάρχει ένας ακόμα παικταράς. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη. Τον παίκτη που βάσει αγωνιστικής αξίας έπρεπε να έχει κερδίσει το Survivor. Βέβαια, το κοινό κρίνει κι άλλα πράγματα πέρα από το αγωνιστικό μέρος κι αυτό είναι σεβαστό. Ο Άρης Σοϊλέδης θα έχει την ευκαιρία να δείξει τον πραγματικό του εαυτό κι αν αρχίσει να παίρνει νίκες στη σειρά και σε αυτό το Survivor, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει.

Και θα πάει καλά για συγκεκριμένους λόγους. Διότι, στο παιχνίδι θα μπουν Σοϊλέδης, Πιλίδης, Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος. Δεν το λες και λίγο. Και μόνο τα μεταξύ τους ματσαρίσματα στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Και φυσικά θα σχηματίσουν ντέρμπι και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Αρκεί οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση και να προσαρμοστούν.

Σε κάθε περίπτωση η προσθήκη του Άρη Σοϊλέδη είναι άκρως σημαντική. Ένα εν δυνάμει φαβορί για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου χωρίς καμία αμφιβολία. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά; Πηγή: sportime


Διαφήμιση - Advertisement