Διαφήμιση - Advertisement
Σοκ στη Ρόδο: Η οικιακή βοηθός ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει κι άλλους ηλικιωμένους - Gkourou.com Σοκ στη Ρόδο: Η οικιακή βοηθός ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει κι άλλους ηλικιωμένους

Σοκ στη Ρόδο: Η οικιακή βοηθός ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει κι άλλους ηλικιωμένους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατριχιαστική εξέλιξη στη Ρόδο. Η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές, φέρεται να ομολόγησε ότι έχει διαπράξει κι άλλες δολοφονίες ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια. Η ιστοσελίδα Ροδιακή αναφέρει ότι η γυναίκα ομολόγησε τρεις δολοφονίες, ενώ η Δημοκρατική κάνει λόγο για δύο.υγκεκριμένα, η Δημοκρατική αναφέρει ότι η οικιακή βοηθός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική γυναίκα που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό. Επίσης, είπε ότι πέρυσι χορήγησε σε ηλικιωμένο μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που ελάμβανε και πιθανολογεί ότι αυτή ήταν η αιτία θανάτου του.

Η ίδια φέρεται να είπε επίσης στους αστυνομικούς που την ανέκριναν, ότι είχε επιχειρήσει να πνίξει με μια ζώνη το παιδί της, όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου εξετάζουν με προσοχή όσα υποστηρίζει η 45χρονη, καθώς, όπως αναφέρει η Ροδιακή, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα αποσταλεί το πρωί της Τρίτης η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει τα περαιτέρω βήματα στην έρευνα, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια.

Ρόδος: Το χρονικό του εγκλήματος

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 75χρονης στην περιοχή Καλυθιές στην Ρόδο. Το έγκλημα διέπραξε η οικιακή βοηθός, που φρόντιζε την άτυχη ηλικιωμένη, προβάλλοντας μάλιστα τον προκλητικό και σοκαριστικό ισχυρισμό ότι την σκότωσε γιατί δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, η οικιακή βοηθός έπνιξε με ένα μαξιλάρι την ηλικιωμένη γυναίκα. Στη συνέχεια, η 45χρονη κάλεσε την αστυνομία και τα πρώτα λόγια της ήταν: «Ελάτε, την σκότωσα». Το θύμα είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 75χρονη ήταν ανήμπορη και άρρωστη, ενώ αντιμετώπιζε και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια. Η 45χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 8:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου να μεταβεί στο σπίτι, ανακοινώνοντάς του μάλιστα ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο. Η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να την συλλάβουν. 

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν την 45χρονη γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε…

Η οικιακή βοηθός, που κατάγεται από τον Αρχάγγελο, πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα. Τους προηγούμενους μήνες, πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές.


Διαφήμιση - Advertisement