Διαφήμιση - Advertisement
«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι μήνυμα εστάλη σήμερα στους παιδαγωγούς των δομών - Gkourou.com «Κιβωτός του Κόσμου»: Τι μήνυμα εστάλη σήμερα στους παιδαγωγούς των δομών

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι μήνυμα εστάλη σήμερα στους παιδαγωγούς των δομών


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Εντολή» να εκθειάζουν το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο φέρεται πως έλαβαν σήμερα μέσω μηνύματος, οι παιδαγωγοί των δομών της μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Την αποκάλυψη έκανε δημοσιογράφος στην εκπομπή LiveNews, σημειώνοντας ότι στο μήνυμα ζητείται από τους παιδαγωγούς να νουθετούν τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές, ώστε να λένε καλά λόγια για το έργο και την δράση της «Κιβωτού» και του ιδρυτή της.

Παραμένει άγνωστο, μέχρι αυτή την στιγμή, από ποιον εστάλη το εν λόγω μήνυμα.

Η απόλυση παιδαγωγού

Επιπλέον, πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή, αναφέρουν ότι στις 4 Νοεμβρίου, παιδαγωγός της δομής της Καλαμάτας κατήγγειλε αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές στην κεντρική δομή.

Η «απάντηση» ήρθε την επόμενη ημέρα με την απόλυση της καταγγέλλουσας παιδαγωγού, όπως αναφέρθηκε.

«Μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παιδαγωγοί της δομής στην Καλαμάτα καταγγέλλουν απάνθρωπες συμπεριφορές προς τα παιδιά, τα οποία εργάζονταν πολλές φορές στα χωράφια της δομής σε δύσκολες συνθήκες, κάτω από τον καυτό ήλιο, μέχρι που ορισμένες φορές «μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα».

Κάνουν λόγο, ταυτόχρονα, για ένα «σύστημα μόνιμων απολύσεων» που διατηρούσε η «Κιβωτός» κάθε φορά που οι παιδαγωγοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους για ορισμένες συμπεριφορές ή και την περιέργειά τους για το έργο της δομής.


Διαφήμιση - Advertisement