Διαφήμιση - Advertisement
Αυτό είναι το ποσό που βρέθηκε σε δύο λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας - Gkourou.com Αυτό είναι το ποσό που βρέθηκε σε δύο λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Αυτό είναι το ποσό που βρέθηκε σε δύο λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συνεχίζονται οι έρευνες για την Κιβωτό του Κόσμου, τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και άλλα πρόσωπα της δομής, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες για ασέλγεια και βασανισμούς.

Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν μπει και τα ακίνητα της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, τα ακίνητα της δομής που  αριθμούν τα 31, τόσο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και σε πόλεις τις περιφέρειας. Συγκεκριμένα, τα ακίνητα, εντός της Αττικής είναι σε 20 περιοχές, ενώ ακίνητα υπάρχουν σε ακόμη 11 πόλεις της Ελλάδας. Είναι υπό διερεύνηση το αν τα ακίνητα προέρχονται μόνο από τις δωρεές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που έκανε η Ηρώ Καρυοφύλλη, η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής βρέθηκαν 300.000 ευρώ σε τρεις προσωπικούς λογαριασμούς δύο τραπεζών. Πρόκειται για την έρευνα που αφορά στις χρονιές από το 2017 μέχρι και το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, ότι υπάρχει αίτημα της Οικονομικής Αστυνομίας για να ανοίξουν οι λογαριασμοί σε ακόμη 10 τράπεζες.


Διαφήμιση - Advertisement