Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος - Κατέρρευσε ενώ περπατούσε - Gkourou.com Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος - Κατέρρευσε ενώ περπατούσε

Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος - Κατέρρευσε ενώ περπατούσε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Απέραντη θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογονικολού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος και είχε εργαστεί ως αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδες της Πάτρας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο  70χρονος κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζοντας την θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Μπογονικολού:

«Τεράστια θλίψη μας προκάλεσε η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του Νίκου Μπογονικολού. Ενός φίλου, ενός καλού ανθρώπου με όλη την σημασία της λέξης, ενός δημοσιογράφου που αγαπούσε τη ζωή και αυτό που έκανε. Να παρακολουθεί στενά τον αθλητισμό, γράφοντας γι αυτόν, για πάρα πολλά χρόνια. Σεβόταν, όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους, αλλά και όλους εκείνους για τους οποίους έκανε ρεπορτάζ, διακρίθηκε για το ήθος και την εργατικότητά του.

Είχα την τύχη να τον γνωρίζω από κοντά για πολλά χρόνια, να γευτώ τα χαρίσματά του, την ωραία ψυχή του, τις ανησυχίες του και αυτό κάνει την θλίψη της απώλειάς του πιο έντονη. 

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».


Διαφήμιση - Advertisement