Διαφήμιση - Advertisement
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Χώρισε πριν τον αρραβώνα - Gkourou.com Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Χώρισε πριν τον αρραβώνα

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Χώρισε πριν τον αρραβώνα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγο πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του Νάνσυ, χώρισαν. Ο πρώην παίκτης του Survivor και make up artist είχε κάνει γνωστό πως θα ταξίδευε στο Λονδίνο προκειμένου να διευθετήσουν ορισμένα πράγματα για το γάμο τους που θα γινόταν το καλοκαίρι του 2023.

Το ζευγάρι που γνωρίζονταν μόνο δύο μήνες όπως φαίνεται αποφάσισε να μην συνεχίσει αυτή τη σχέση και ο καθένας να τραβήξει τον δικο του δρόμο. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν θα γίνει καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «κατέβασε» από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις κοινές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με την Νάνσυ ενώ προχώρησε και σε ένα μήνυμα με αποδέκτες τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στο μήνυμά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αφήνει να εννοηθεί πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους χωρίς όμως να το λέει ξεκάθαρα καθώς θέλει να είναι σίγουρος πριν δηλώσει κάτι.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα. Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».


Διαφήμιση - Advertisement