Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον πατέρα Αντώνιο - Gkourou.com Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον πατέρα Αντώνιο

Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον πατέρα Αντώνιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συγκλονίζει ο μάρτυρας και φίλος του 19χρονου, αποκαλύπτοντας όσα του εκμυστηρεύτηκε ο καταγγέλων για τον πατέρα Αντώνιο

Τα όσα κατέθεσε ο 19χρονος που κατήγγειλε ότι ο πατέρας Αντώνιος έχει ασελγήσει σε βάρος του σε δομή της «Κιβωτού του κόσμου» φέρεται να επιβεβαιώνει μάρτυρας και φίλος του νεαρού.

Ο τρόφιμος από τη Χίο που αποτελεί πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση διατηρούσε επαφή με τον 19χρονο και μιλώντας στο ΣΚΑΪ αποκάλυψε όσα του εκμυστηρεύτηκε σε μεταξύ τους συζήτηση. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ο 19 χρονος του είπε ότι στον πατέρα Αντώνιο «του αρέσουν τα αγοράκια». Έπειτα όταν ο μάρτυρας τον ρώτησε τι εννοεί εκείνος απάντησε: «Πριν έναν χρόνο που πήγα στον Βόλο, ξεκίνησε να μου βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι, με έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, να του βάζω τα παπούτσια, καμιά φορά του έβγαζα και τα ρούχα κλπ».

Ο ίδιος δε τονίζει ότι ο 19χρονος του είχε πει ότι «πάντα κάθε βράδυ ο πατήρ Αντώνιος με κρατάει στο δωμάτιό του και αν δεν κοιμηθεί δεν μπορώ να φύγω. Μου βγάζει το παντελόνι και με χαϊδεύει, στο πίσω μέρος του σώματός μου. Με βάζει να του κάνω μασάζ και άλλα τέτοια»

Ο μάρτυρας δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του έλεγε ο φίλος, ο οποίος του ζήτησε να μην ανοίξει το στόμα του να πει όσα του εκμυστηρεύεται.

Ωστόσο, περίπου έναν μήνα μετά, υποστηρίζει ότι έγινε και ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας ενός σκηνικού με τον πατέρα Αντώνιο και ένα παιδί που βρισκόταν στο δωμάτιό του, όταν μπήκε για να του πάει φαγητό.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ