Διαφήμιση - Advertisement
Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα - Gkourou.com Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για την κακοποίηση παιδιών στην "Κιβωτό του Κόσμου", με τον ιδρυτή της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, πατέρα Αντώνιο, και τη σύζυγό του, πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή υπό το βάρος των αποκαλύψεων να αγνοούνται και κανείς να μην γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκονται, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης για αλλαγή διοίκησης στη ΜΚΟ.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ υποστηρίζοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν "κακία", με τον πρώτο να δηλώνει "αγανακτισμένος και θυμωμένος".

"Με αφορμή ένα δημοσίευμα βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός επειδή ένα παιδί είχε την κακία να καταθέσει αυτά τα πράγματα" υποστήριξε η πρεσβυτέρα, από την πλευρά της. Η συνέντευξη είχε δοθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και έκτοτε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά, σαν να... "άνοιξε η γη και να τους κατάπιε".

Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, κανένας από την "Κιβωτό του Κόσμου" δεν γνωρίζει πού βρίσκονται. Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.


Διαφήμιση - Advertisement