Διαφήμιση - Advertisement
Κιβωτός του Κόσμου: «Μας χτυπούσαν συνέχεια! Προσπαθούσα να το σκάσω» - Gkourou.com Κιβωτός του Κόσμου: «Μας χτυπούσαν συνέχεια! Προσπαθούσα να το σκάσω»

Κιβωτός του Κόσμου: «Μας χτυπούσαν συνέχεια! Προσπαθούσα να το σκάσω»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια νέα μαρτυρία νεαρού που φιλοξενήθηκε ως έφηβος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» έφερε στο φως το Star, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως ανέφερε ο έφηβος, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο της δομής, ενώ φοβάται για την αδερφή του η οποία αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε παράρτημα της Κιβωτού στην περιφέρεια.

Έζησε για πάνω από 8 χρόνια στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπως ισχυρίζεται, σε ξενώνα κοντά στο Μεταξουργείο. Εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στο σπίτι του και σήμερα αποκαλύπτει τη φρίκη που έζησε:

«Στα 10 μου πήγα στην Κιβωτό του Κόσμου. Εκεί μας χτυπούσαν συνέχεια. Εμένα με έχουν χτυπήσει πάνω από πέντε φορές. Και εγώ να κλαίω συνέχεια να προσπαθώ να το σκάσω. Με χτυπούσε ένας παιδαγωγός, ο οποίος έχει φύγει τώρα», ισχυρίστηκε ο 18χρονος και αποκάλυψε ότι χτυπούσε και άλλα παιδιά για ασήμαντες αφορμές.

«Eμένα με έχουν βαρέσει οι παιδαγωγοί, γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί. Ήμουν 12... Το λέω και τρέμω... Έκλαιγα συνέχεια, φώναζα "βοήθεια", αλλά κανείς δε με βοήθησε».

Κιβωτός του Κόσμου: «Φοβάμαι για την αδελφή μου!»

Ο 18χρονος έχει άλλα πέντε αδέλφια, τα οποία φιλοξενούνταν στην Κιβωτό και πλέον τα περισσότερα μένουν σε ανάδοχες οικογένειες. Ωστόσο, η συνομήλικη αδελφή του εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή της Κιβωτού στη Χίο.

«Φοβάμαι πολύ για την αδελφή μου... Μην τη βαρέσουν ή οτιδήποτε... Έχω ακούσει ότι ο ... έχει ακουμπήσει μια κοπέλα που είναι 14 χρονών στο γραφείο του στον Κολωνό, να της κάνει "έτσι"», υπογράμμισε.

Τέλος, επεσήμανε ότι ο πατέρας Αντώνιος του συμπεριφερόταν μια χαρά: «Δε μου έκανε τίποτα. Και αγκαλιές μου έκανε, αλλά δεν ξέρω τι έκανε στα άλλα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.


Διαφήμιση - Advertisement