Διαφήμιση - Advertisement
Νέα ''Βόμβα'' για την Κιβωτό του Κόσμου - Gkourou.com Νέα ''Βόμβα'' για την Κιβωτό του Κόσμου

Νέα ''Βόμβα'' για την Κιβωτό του Κόσμου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εξαπάτηση από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε ο κ. Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στην Κιβωτό του Κόσμου τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου εμβαδού ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό κοντά στη βασική δομή της Οργάνωσης προκειμένου να βρει θαλπωρή και προστασία ο γιος του που είναι ανάπηρος.

Ο κ. Αποστόλου τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι «συναντήθηκα με τον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό που πριν από 10-20 χρόνια που ήταν μια αποθήκη και πλέον ήταν χλιδάτο ακίνητο. Μου είπε ότι του το έφτιαξε η μητέρα εφοπλιστή».

Ο 75χρονος άνδρας τόνισε ότι τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα πριν από 25 χρόνια.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων» και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτίριο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ωστόσο, όπως είπε, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου». Ανέφερε πως όταν πήγαν με την παπαδιά στο συμβολαιογραφείο για τη μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί την φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της «Κιβωτού του Κόσμου», τού είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν «άρχοντα» τον Γιάννη στην δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου» για την μεταβίβαση του ακινήτου, λέει ωστόσο πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ