Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Εκεί βρίσκονταν ο Σταύρος όταν ο Άγγελος σκότωσε την Μυρτώ - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Εκεί βρίσκονταν ο Σταύρος όταν ο Άγγελος σκότωσε την Μυρτώ

Παγιδευμένοι: Εκεί βρίσκονταν ο Σταύρος όταν ο Άγγελος σκότωσε την Μυρτώ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι αλλά και η πλοκή της σειράς έχουν καθηλώσει το κοινό το οποίο αποθεώνει συνεχώς τη σειρά και τους ηθοποιούς στο χάσταγκ του Twitter.

Τα επόμενα επεισόδια, πέρα από την αποκάλυψη του Δημήτρη στην Άννα που τους χαλάει τη σχέση, φέρνουν κι άλλες αποκαλύψεις οι οποίες συνδέονται και με το φόνο της Μυρτώς.

Άννα και Δημήτρης συνεργάζονται ξανά για την επίλυση μιας νέας υπόθεσης. Οι δυο τους έχουν τελείως διαφορετική γνώμη και οπτική γωνία για την υπόθεση και πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα κατάσταση.

Στο μεταξύ το μεγάλο μυστικό του Σταύρου για το που βρισκόταν τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Μυρτώ αποκαλύπτεται. Μαζί, στο φως έρχεται και όλη η αλήθεια για το τι έκρυβε τόσο καιρό. Η αντίδραση της Άννας στα νέα θα είναι καθοριστική.

Η αστυνομία βρίσκει το πορτοφόλι του Κοσμά μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και ενημερώνει την οικογένειά του η οποία ταράζεται. Δε μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο υπάρχει εκεί το πορτοφόλι του ενώ υποτίθεται πως έχει μπαρκάρει.

Ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο Άννας και Δημήτρη. Ο Άγγελος συνεχίζει το σχέδιό του έχοντας στο πλευρό του την Κλειώ. Αυτά που κάνει έχουν σκοπό να τρομοκρατήσουν τους πάντες. Ένας ένας ταράζονται από το σχέδιό του. Τι μυστικά έχουν όμως όλοι που φοβούνται μην αποκαλυφθούν;


Διαφήμιση - Advertisement