Διαφήμιση - Advertisement
«Κόλαφος» η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Κιβωτό του Κόσμου - Gkourou.com «Κόλαφος» η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Κιβωτό του Κόσμου

«Κόλαφος» η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Κιβωτό του Κόσμου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις μετά τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου». Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, ξυλοδαρμούς, καθώς και μαύρη εργασία σε δομές της ΜΚΟ, με ιδρυτή τον Πατέρα Αντώνιο.

Με ανακοίνωση στα social media η Κιβωτός του Κόσμου χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικές» τις καταγγελίες, ενώ όπως έγινε γνωστό σήμερα, μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, «ξηλώνουν» τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα από τη διοίκηση.

Όλοι όσοι στήριζαν τον πατέρα Αντώνιο και το έργο του, έχουν σοκαριστεί με όσα έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, με τους περισσότερους να ξεσπούν δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Μεταξύ αυτών και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας 21/11 έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας: «Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε …Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ’ αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός.

Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο…παραδειγματισμός. Εγκλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγείς νύχτες και επαχθείς μέρες!


Διαφήμιση - Advertisement