Διαφήμιση - Advertisement
Κως: «Κάτσε κάτω ρε» – Η στιγμή που γονείς ξυλοκοπούν τον 35χρονο που παρενόχλησε μαθήτριες – ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Κως: «Κάτσε κάτω ρε» – Η στιγμή που γονείς ξυλοκοπούν τον 35χρονο που παρενόχλησε μαθήτριες – ΒΙΝΤΕΟ

Κως: «Κάτσε κάτω ρε» – Η στιγμή που γονείς ξυλοκοπούν τον 35χρονο που παρενόχλησε μαθήτριες – ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 35χρονου, που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθήτριες Γυμνασίου στην Κω.

Μάλιστα, ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει μία 13χρονη μαθήτρια, την οποία οδήγησε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στις εικόνες που μετέδωσε το mega, διακρίνονται εξαγριωμένοι γονείς να κυνηγούν τον 35χρονο, έξω από το μπαρ όπου γινόταν ο σχολικός χορός και συνέβη η σεξουαλική επίθεση. Στο σημείο επικρατεί πανικός, ενώ οι θαμώνες τρέχουν πίσω από τον φερόμενο ως δράστη.

Ένας γονέας τον προλαβαίνει. Τον ρίχνει κάτω, τον χαστουκίζει και τον σέρνει στο έδαφος. «Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω», ακούγεται να λέει. Ακόμη ένας πατέρας τον προσέγγισε και του ζήτησε τον λόγο γιατί προηγουμένως είχε προσπαθήσει να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι.

«Δεν έκανα τίποτα», λέει ο ίδιος. Γύρω του συγκεντρώνονται κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές. Τον κρατούν ακινητοποιημένο στο έδαφος, μέχρι να φτάσει στο σημείο το περιπολικό της αστυνομίας. 

 


Διαφήμιση - Advertisement