Διαφήμιση - Advertisement
Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν! - Gkourou.com Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν!

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μουντιάλ 2022 ούτε με πληρωμή! Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, το ANT1 Plus αποδείχθηκε μέγα φιάσκο! Την πρώτη μέρα που πραγματικά κρίθηκε απαραίτητο να την πληρώσει κάποιος ή να την χρησιμοποιήσει απλώς… δεν μπορούσε.

Πολλά τα προβλήματα από τον ΑΝΤ1 plus, με αρκετό κόσμο να μην μπορεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με αντίπαλο το Ιράν! Όσοι είχαν προνοήσει και είχαν εξασφαλίσει την πληρωμή τους είχαν πρόβλημα με το να φορτώσει η πλατφόρμα. Συν το γεγονός πως δεν ήταν δυνατόν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε υψηλή ποιότητα streaming (και όχι δεν έφταιγε το όποιο οικιακό διαδίκτυο).

Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν άλλο όμως. Όσοι προσπάθησαν να κάνουν συνδρομή και λογαριασμό την τελευταία στιγμή, απλώς δεν μπορούσαν να πληρώσουν ποτέ! Από τις 2.30 μέχρι και μετά την έναρξη του αγώνα, εμφανιζόταν το ίδιο μήνυμα! «Σφάλμα κατά την πληρωμή». Όποια κάρτα κι αν χρησιμοποιούσες, όσες προσπάθειες κι αν έκανες. Το ίδιο.


Διαφήμιση - Advertisement