Διαφήμιση - Advertisement
Κολωνός: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης - Gkourou.com Κολωνός: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τριών εκ των τελευταίων (χρονικά) συλληφθέντων για την υπόθεση του Κολωνού, το βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης, έδωσε σήμερα (18.11.2022) η ΕΛ.ΑΣ. 

Οι τρεις συλληφθέντες, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., είναι ο προπονητής futsal, ο ηλεκτρολόγος πλοίων και ένας άνδρας που εμφανιζόταν ως εισοδηματίας. Όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του Κολωνού, ο βιασμός και η σεξουαλική εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού, οι τρεις άνδρες είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να πουν ότι συνομιλούσαν μέσω εφαρμογής με λογαριασμό που, όπως κατηγορείται, είχε ανοίξει ο Ηλίας Μίχας για τη 12χρονη. 

Αρνήθηκαν ότι είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι, ότι είχαν μαζί του σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής αλλά η 12χρονη φέρεται ότι τους αναγνώρισε σε μια από τις καταθέσεις της. Έτσι, ενώ είχαν πάει στη ΓΑΔΑ προς το τέλος Οκτωβρίου και είχαν αφεθεί ελεύθεροι, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν. 

Πρόκειται για τους:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα


 

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα


 

3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο


 


Διαφήμιση - Advertisement