Διαφήμιση - Advertisement
Ο ΑΝΤ1 οφείλει να επιστρέψει όλα τα χρήματα στους λογαριασμούς και να δείξει όλα τα ματς από το ελεύθερο κανάλι – Κατάφερε να εκνευρίσει άπαντες! - Gkourou.com Ο ΑΝΤ1 οφείλει να επιστρέψει όλα τα χρήματα στους λογαριασμούς και να δείξει όλα τα ματς από το ελεύθερο κανάλι – Κατάφερε να εκνευρίσει άπαντες!

Ο ΑΝΤ1 οφείλει να επιστρέψει όλα τα χρήματα στους λογαριασμούς και να δείξει όλα τα ματς από το ελεύθερο κανάλι – Κατάφερε να εκνευρίσει άπαντες!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο ΑΝΤ1 Plus αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το μεγαλύτερο φιάσκο ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο όμιλος ΑΝΤ1 φιλοδοξούσε με όχημα το Μουντιάλ 2022 να προσελκύσει κόσμο για την ψηφιακή του πλατφόρμα. Πλέον, καλείται να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους έκαναν συνδρομή και να δείξει όλα τα παιχνίδια ελεύθερα.

Το φιάσκο της πρώτης ημέρας, ακολούθησε ένα ακόμα την επόμενη. Το παιχνίδι της Αργεντινής κόντρα στη Σαουδική Αραβία ήταν αρκετά δύσκολο να το παρακολουθήσεις. Είτε δεν μπορούσες να συνδεθείς στην πλατφόρμα, είτε κολλούσε το streaming. Προχειροδουλειά σε όλο της το μεγαλείο ημέρα 2η.

Η επένδυση με την ψηφιακή πλατφόρμα φάνηκε να μην τσουλάει από το σίριαλ Σέρρες, του Γιώργου Καπουτζίδη. Ήταν το δεύτερο κύμα κριτικής στον κόσμο, μετά την ανακοίνωση πως μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πρέπει να το παρακολουθήσει με συνδρομή από την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Δεν έπρεπε να πάρει καν το Μουντιάλ ο ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 δεν θα έπρεπε να έχει πάρει καν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια αθλητική διοργάνωση αποδείχθηκε να μία κάλυψη σε αχαρτογράφητα νερά. «Δανεικό» αθλητικό τμήμα για να βγει η παραγωγή, «κόψιμο» της σειράς «Παγιδευμένοι» που πήγαινε… τρένο στην τηλεθέαση, μεταφορά των αγώνων από το διαδικτυακό στο ελεύθερο κανάλι και πάει λέγοντας. Όλα λάθος.

Με άλλα λόγια, το πράγμα… τερμάτισε στο Μουντιάλ. Δεύτερη μέρα, ίδια προβλήματα, σε όλα τα επίπεδα. Μονόδρομος πλέον για να μετριαστεί το ρεζιλίκι να επιστραφούν τα χρήματα όσων εγγράφηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μεταφορά όλων των αγώνων στην ελεύθερη τηλεόραση. ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV για να μην γίνει και μπάχαλο το πρόγραμμα στο βασικό κανάλι.

Update – Σύσκεψη στον κανάλι του Αμαρουσίου

Σε σύσκεψη βρίσκονται αυτή τη στιγμή υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1. Σκοπός της συζήτησής τους είναι να πάρουν την απόφαση να κάνουν πράξη το προφανές. Μερική επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν κάνει συνδρομή τις τελευταίες 15 μέρες και το Παγκόσμιο Κύπελλο να μεταδίδεται ελεύθερα από τα δύο κανάλια του ομίλου. Σύντομα αναμένονται αποφάσεις. Πηγή:sportime


Διαφήμιση - Advertisement