Διαφήμιση - Advertisement
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Βαρύ πένθος για τον πρώην παίκτη του Survivor - Gkourou.com Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Βαρύ πένθος για τον πρώην παίκτη του Survivor

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Βαρύ πένθος για τον πρώην παίκτη του Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δύσκολες ώρες βιώνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor με μία σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα ο νονός του.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε μεγάλη αδυναμία στο νονό του, καθώς εκείνος του είχε σταθεί σαν πατέρας, αφού ο βιολογικός τους πατέρας σκοτώθηκε την ημέρα που γεννήθηκε ο ίδιος και ο δίδυμος αδερφός του.

«Η ζωή πάρα πολλές φορές είναι προβλέψιμη, αλλά άλλες φορές ανατρεπτική, υπάρχουν χαρούμενες στιγμές και δυσάρεστες στιγμές. Κάποια από αυτά δεν τα μπορείς να τα αποφύγεις. Ένα από αυτά είναι ο θάνατος και θα ήθελα να σας πω ότι σήμερα το μεσημέρι πέθανε ο νονός μου από την Κρήτη, τον οποίο τον είχα σαν πατέρα μου γιατί όπως ξέρετε πατέρα δεν είχα με βάφτισε όταν ήμουν τριών ημερών στο νοσοκομείο.

Στα φτωχικά παιδικά μου χρόνια με βοηθούσε συνεχώς να μου πάρει ποδήλατο, να μου πάρει πράγματα. Μέσα στο Survivor με ψήφιζε πάρα πολύ και ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στο νονό μου, θα σε σκέφτομαι καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι θα με προσέχει από ψηλά», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.


Διαφήμιση - Advertisement