Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Πιο νωρίς από ποτέ η έναρξη του Survivor All Star - Gkourou.com Survivor Spoiler: Πιο νωρίς από ποτέ η έναρξη του Survivor All Star

Survivor Spoiler: Πιο νωρίς από ποτέ η έναρξη του Survivor All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχοντας βρεθεί μπροστά σ' ένα απίθανο αδιέξοδο, καθώς ό,τι κι αν δοκιμάζει στην prime time zone δεν της βγαίνει, με εξαίρεση φυσικά το The Voice, στρέφει αποκλειστικά τις ελπίδες της για να σωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν στο Survivor All Star.

Ηδη, στο κανάλι του Φαλήρου έχουν αρχίσει τα σχέδια επί... χάρτου προκειμένου να δουν κατά πόσο είναι εφικτό να ξεκινήσει το φετινό Survivor All Star όχι στο τέλος, αλλά αρχές ή στη χειρότερη των περιπτώσεων, τα μέσα του Δεκέμβρη.

Με δεδομένο ότι οι δύο τελευταίες Κυριακές του μήνα είναι αφιερωμένες στη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα πάντα κινούνται γύρω από τον μαγικό αριθμό... 18.

Η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου είναι αυτή τη στιγμή η ημέρα έναρξης του Survivor All Star.

Ομως, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη ακόμα και το ενδεχόμενο να δοθεί η έναρξη του Survivor στις 11 Δεκεμβρίου. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά παίζει ως σενάριο και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κατορθώσει η παραγωγή του The Voice να διασφαλίσει την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στις 4 του Δεκέμβρη.

Αν αυτό καταστεί εφικτό, τότε το να ξεκινήσει το Survivor All Star στις 11 Δεκέμβρη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί καθόλου.

Διαφορετικά οδεύουμε ολοταχώς για τις 18 του Δεκέμβρη και... όποιος αντέξει!


Διαφήμιση - Advertisement