Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Κλείδωσε! Αυτή είναι η ημέρα έναρξης του All Star - Gkourou.com Survivor Spoiler: Κλείδωσε! Αυτή είναι η ημέρα έναρξης του All Star

Survivor Spoiler: Κλείδωσε! Αυτή είναι η ημέρα έναρξης του All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την ώρα που οι υπογραφές στα συμβόλαια παικτών που θα πάρουν μέρος στο Survivor All Star πέφτουν... βροχή τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο ΣΚΑΪ, δια του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου, έριξαν γέφυρες συνεννόησης για την αντιμετώπιση των χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης στο φετινό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του για να σωθεί η σεζόν στο Survivor All Star σε ό,τι έχει να κάνει με τα ριάλιτι και φυσικά στις Εκλογές 2023, σε ό,τι έχει να κάνει με την επικαιρότητα.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η θέληση των διοικούντων τον ΣΚΑΪ να ξεκινήσει το Survivor All Star όσο γίνεται νωρίτερα θα εκπληρωθεί κατά το ήμισυ, καθώς το Μουντιάλ αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ότι μπορεί να ξεκινήσει το All Star ακόμα και στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, όμως από την πλευρά τους στο κανάλι του Φαλήρου δεν δείχνουν έτοιμοι να ρισκάρουν και να βάλουν το Survivor All Star απέναντι σε Σασμό, Γη της Ελιάς και... Μουντιάλ.

Ως εκ τούτου, η πλέον πιθανή ημέρα έναρξης του Survivor All Star πλέον είναι η Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, δηλαδή η επομένη της διεξαγωγής του τελικού, άρα και της ολοκλήρωσης του Μουντιάλ 2022.


Διαφήμιση - Advertisement