Διαφήμιση - Advertisement
Γιάννης Σπαλιάρας: Είχα προτάσεις από δύο κόμματα – Τι λέει για το Survivor All Star - Gkourou.com Γιάννης Σπαλιάρας: Είχα προτάσεις από δύο κόμματα – Τι λέει για το Survivor All Star

Γιάννης Σπαλιάρας: Είχα προτάσεις από δύο κόμματα – Τι λέει για το Survivor All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Προτάσεις για καριέρα στην πολιτική φαίνεται πως έχει δεχθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο «Πρωινό». «Είχα προτάσεις από δύο κόμματα, αλλά το άφησα γιατί στη συγκεκριμένη φάση τότε είχα πολλή δουλειά. Είχα προτάσεις και για τοπική αυτοδιοίκηση και γενικά. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά όσο μεγαλώνω, αλλά σίγουρα όχι για το άμεσο μέλλον. Είναι κάτι ίσως μελλοντικό» είπε χαρακτηριστικά.

 «Θεωρώ ότι οι σχέσεις πρέπει να περάσουν από πολλά κύματα για να καταλήξουν στον γάμο. Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει και δεν έχει βγει προς τα έξω είναι περίπου 2,5 χρόνια» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.

Τέλος, για το πολυαναμενόμενο All Star Survivor και αν έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: «Το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά, ήταν θείο δώρο για μένα, πάνω απ’ όλα για την αγάπη του κόσμου. Σίγουρα μια πρόταση από το Survivor δεν θα με άφηνε ποτέ αδιάφορο. Έχει γίνει μια προσέγγιση, δεν μπορώ και να κοροϊδεύω τον κόσμο».


Διαφήμιση - Advertisement