Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Διάσημοι που υπέγραψαν - Gkourou.com Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Διάσημοι που υπέγραψαν

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Διάσημοι που υπέγραψαν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε All Star εκδοχή θα δούμε το «Survivor» τη φετινή σεζόν. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα. Το κανάλι αλλά και ο Acun Ilicali πιθυμούν μία ανανέωση προκειμένου το συγκεκριμένο πρόγραμμα να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι αλλά και η παραγωγή επιθυμούν το «Survivor» να βγει νωρίτερα στον αέρα. Άλλωστε, η prime time του ΣΚΑΪ, δεν έχει καταφέρει να σταθεί και ιδιαίτερα καλά μπροστά στον έντονο φετινό ανταγωνισμό.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα ονόματα που έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή προκειμένου να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι πρώτοι πέντε παίκτες οι οποίοι έχουν υπογράψει για να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης είναι o Στάθης Σχίζας, o Τάκης Καραγκούνιας, ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Περικλής Κονδυλατος. Πρόκειται για παίκτες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατάφεραν να συζητηθούν και να μείνουν αξέχαστοι στο τηλεοπτικό κοινό.

Παράλληλα, η εκπομπή του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι υπάρχουν και τρία ζευγάρια που συζητούν για να συμμετάσχουν στην All Star εκδοχή του ριάλιτι. Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Διαφήμιση - Advertisement