Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός Spoiler: Σοκ στο χωριό, όλα ανατρέπονται - Όσα θα δούμε απόψε - Gkourou.com Σασμός Spoiler: Σοκ στο χωριό, όλα ανατρέπονται - Όσα θα δούμε απόψε

Σασμός Spoiler: Σοκ στο χωριό, όλα ανατρέπονται - Όσα θα δούμε απόψε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος.

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (13/10)

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη. Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.


Διαφήμιση - Advertisement