Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US! Ο Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν την έναρξη μας δίνει «στο πιάτο» λίγα ακόμα στοιχεία
Σε λίγες ώρες η μεγάλη πρεμιέρα του Just the 2 of Us στον Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτές τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.
Λίγο πριν ανοίξει αυλαία ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μέσω σύνδεσης και έδωσε κάποια «χιντ» για την τέταρτη κριτή αλλά αποκάλυψε ότι δέχθηκε παρατήρηση από το BBC για τις ώρες προβολής.
«Η τέταρτη κριτής είναι γυναίκα, η Σίσσυ Χρηστίδου την αγαπάει πολύ. Μου έβγαλε την ψυχή αλλά τελικά δέχτηκε [...] Είμαι χαρούμενος που θα την έχω μαζί μου. Ήθελε να δει αν θα προλαβαίνει όλα, τα καταφέραμε να την έχουμε μαζί» ανέφερε ο Κοκλώνης.
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

