Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος δεν τελείωσε ποτέ τη Νομική Σχολή - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος δεν τελείωσε ποτέ τη Νομική Σχολή

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος δεν τελείωσε ποτέ τη Νομική Σχολή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση κι ετοιμάζεται να καταστρέψει τον πατέρα του μέσα από τη φυλακή στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι».

Ο Άγγελος βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της Μυρτώς, αλλά είναι αποφασισμένος να πάρει μαζί του κι όλη την οικογένειά του. Στόχος του είναι ο πατέρας του με τον οποίο έχουν ιδιαίτερη σχέση.

Ο Αλέκος δεν τελείωσε ποτέ τη Νομική Σχολή κι έχει πλαστό πτυχίο, το οποίο απέκτησε με τις γνωριμίες του. Ο Άγγελος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πατέρας του είναι ένας απατεώνας και τώρα που βρίσκεται στη φυλακή θέλει να τον καταστρέψει κι εκείνον.

Έτσι συνωμοτεί εναντίον του και ζητά τη βοήθεια της θείας του, η οποία τον επισκέπτεται στη φυλακή και ξέρει όλα τα σκοτεινά μυστικά του Αλέκου Χατζή. Οι δυο τους θα αναλάβουν δράση και θα ετοιμάσουν ένα σχέδιο για τον καταστρέψουν.

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα όλα τα μυστικά του πατέρα του και της οικογένειάς του στους «Παγιδευμένους». Φυσικά, ο πατέρας του δε θα αργήσει να το καταλάβει και θα βάλει τα μεγάλα μέσα για να το σταματήσουν.

Ο Αλέκος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και ετοιμάζεται να δείξει την οργή του. Θα καταφέρει να σταματήσει τον γιο του πριν τα τινάξει όλα στον αέρα;


Διαφήμιση - Advertisement