Διαφήμιση - Advertisement
Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος φοβάται Σοϊλέδη και Κατσούλη» - Gkourou.com Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος φοβάται Σοϊλέδη και Κατσούλη»

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος φοβάται Σοϊλέδη και Κατσούλη»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι πρώην παίκτες του Survivor πηγαίνουν στα γραφεία της Acun Media, προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες όσον αφορά το All Star Survivor. Μιλώντας στο OPEN TV ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης και μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν θα είναι, όπως έχει δηλώσει, στο All Star Survivor.

«Θα ήθελα να πάω. Είναι πολλά τα λεφτά, αυτή θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες από όλα τα Survivor έχουν κάνει ραντεβού», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Μάλιστα, μιλώντας για τον «Ντάνο», είπε πως θεωρεί ότι τελικά θα συμμετάσχει στο παιχνίδι, παρά τις μέχρι τώρα αναφορές του ότι δεν θα πάρει μέρος. «Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach είτε σαν βοηθητικός παρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα», ανέφερε.

«Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς... λούτσος», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Μπορεί για παράδειγμα να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο; Είναι ο πιο δυνατός».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και την «κόντρα» του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γαμ***. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε».


Διαφήμιση - Advertisement