Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Η αστυνομία στα ίχνη Σπύρου και Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Η αστυνομία στα ίχνη Σπύρου και Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Η αστυνομία στα ίχνη Σπύρου και Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι οικογένειες του Δημήτρη και της Άννας από την ημέρα της δολοφονίας της Μυρτώς είδαν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα. Ο Θοδωρής πνίγεται από τις ενοχές για το θάνατο του άντρα, αλλά με τη στήριξη και τη βοήθεια του Σπύρου καταφέρνει να γίνει αισιόδοξος.

Ωστόσο, όλα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες και το ένοχο μυστικό πατέρα και γιου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η αστυνομία ερευνά ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είναι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει ο Κοσμάς τη μοιραία μέρα που πήγε να συναντήσει το Θοδωρή.

Μέσα σε αυτό εντοπίζουν το πορτοφόλι του άντρα και αμέσως γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Λίγη ώρα αργότερα θα σημάνει συναγερμός με την Ειρήνη να παραλαμβάνει το πορτοφόλι από την αστυνομία.

Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Όταν γίνεται γνωστό το περιστατικό, ο Σπύρος και ο Θοδωρής βρίσκονται σε πανικό, φοβούμενοι πως θα φτάσουν στα ίχνη τους.


Διαφήμιση - Advertisement