Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης χωρίζουν και γίνονται αντίδικοι - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης χωρίζουν και γίνονται αντίδικοι

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης χωρίζουν και γίνονται αντίδικοι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μπορεί ο γρίφος του δολοφόνου να λύθηκε όμως η υπόθεση θα αποδειχτεί αρκετά πιο περίπλοκη. Ο Άγγελος δεν έχει παίξει ακόμα όλα του τα χαρτιά ενώ η σχέση της Άννας και του Δημήτρη παίρνει μια δυσάρεστη τροπή, στην σειρά Παγιδευμένοι.

Ο εισαγγελέας και η δικηγόρος βρίσκουν τα στοιχεία που θέλουν για να δέσουν την υπόθεση, υπογράφοντας την καταδίκη του Άγγελου.

Αυτό σημαίνει την λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας και ως εκ τούτου και τον χωρισμό τους. Ο Άγγελος, από την πλευρά του, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και μέσα από τη φυλακή σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του αλλά και το πως θα πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον πρόδωσαν. Όσον αφορά τώρα τον Δημήτρη και την Άννα, η μοίρα θα τους φέρει αντίδικους σε μια νέα, συγκλονιστική, υπόθεση.

Εκτός όμως από την επαγγελματική τους προστριβή όμως αρχίζει να διαταράσσεται και η προσωπική τους σχέση. Ένα δέμα φτάνει στα χέρια του Δημήτρη, στην σειρά Παγιδευμένοι, εξοργίζοντας τον ακόμα περ, ενώ παράλληλα κάποιοι χειρισμοί της Άννας θα βγάλουν εκτός εαυτού τον νεαρό εισαγγελέα,  δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα τους…


Διαφήμιση - Advertisement