Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Γεράσιμος - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Γεράσιμος

Παγιδευμένοι: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Γεράσιμος


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Μια νέα μεγάλη ανατροπή έρχεται στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 με το Γεράσιμο Μαρκέτο να βγαίνει από τη φυλακή σχεδιάζοντας να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στο γιό του, τον Σπύρο.

Ο Γεράσιμος όπως έχουμε ήδη γράψει θα βγει από τη φυλακή στη συνέχεια και μεταξύ των προτεραιοτήτων του θα είναι η επίσκεψη στο σπίτι του γιου του, Σπύρου, στην σειρά Παγιδευμένοι. Σημειωτέον ότι ο τελευταίος δεν θέλει να ακούει τίποτα για τον πατέρα του. Δεν μπορεί να του συγχωρήσει το γεγονός ότι παράτησε πολύ νωρίς την οικογένεια του και κύλησε στη παρανομία.

Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογενειακή του εστία με το έτσι θέλω. Για να προλειάνει όμως το έδαφος για την επίσκεψη του αυτή σκέφτεται ότι θα ήταν προτιμότερο να έχει μαζί του την ώρα που θα μπαίνει στο σπίτι και θα αντικρίζει το γιό του ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο. Ποιο είναι αυτό; Η μικρή Δάφνη.

Ο Γεράσιμος θα πάει στο σχολείο της αγαπημένης εγγονούλας του, της Δάφνης και θα τη δει να παίζει στο προαύλιο. Θα την προσεγγίσει με ωραίο τρόπο και θα την πείσει να τη συνοδεύσει – αφού τελειώσει το μάθημα της – στο σπίτι τους. Η Δάφνη δέχεται πιάνει το χέρι του παππού της και παίρνουν το δρόμο για το σπίτι του Σπύρου. Μόλις φθάνουν και ανοίγουν τη πόρτα η μικρή Δάφνη φωνάζει με τρελή χαρά: «Μπαμπά, μπαμπά ήρθε ο παππούς»! Ο Σπύρος ακούει τη μικρή και μένει άναυδος όταν βλέπει δίπλα της τον πατέρα του, Γεράσιμο, στην σειρά Παγιδευμένοι. Μετά από 20 και πλέον χρόνια πατέρας και γιός συναντώνται ξανά.

 


Διαφήμιση - Advertisement