Διαφήμιση - Advertisement
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Πολύ δύσκολες ώρες για την πρωταγωνίστρια του «Σασμού» - Gkourou.com Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Πολύ δύσκολες ώρες για την πρωταγωνίστρια του «Σασμού»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Πολύ δύσκολες ώρες για την πρωταγωνίστρια του «Σασμού»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πέθανε η πολυαγαπημένη της γιαγιά.


Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μοιράστηκε ένα κείμενο αποχαιρετισμού που έγραψε η αδερφή της και συγκίνησε

«Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια κ οχτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν,μας ξεσκάτωσαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα κ σιδέρωσαν χιλιάδες στοίβες ρούχα και γέμιζαν τυροπιτάκια το ταπερ το καφέ, Κ τηγάνισαν τις πατάτες όλου του κόσμου τα καλοκαίρια στο Μάτι.  Κ που δε σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, ούτε παραπονέθηκαν ποτέ, μόνο μας χάιδευαν με αγάπη. Θα σ ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά σε δρόμο ανθόσπαρτο. Κ τα παιδιά σου να σε περιμένουν,επιτέλους γιαγιά, λουσμένη στο φως αγαπημένη μου.

Γιαγιάκα μου. Τερψακι μου. (Αυτά τα έγραψε η αδερφούλα μου και με εκφράζουν απόλυτα). Αντίο γιαγιακούλα μου αγαπημένη, γιαγιάκα μου» ήταν η λεζάντα που δημοσίευσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.


Διαφήμιση - Advertisement