Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός γνωστός γιατρός – Από ανακοπή καρδιάς μόνος στο σπίτι του - Gkourou.com Νεκρός γνωστός γιατρός – Από ανακοπή καρδιάς μόνος στο σπίτι του

Νεκρός γνωστός γιατρός – Από ανακοπή καρδιάς μόνος στο σπίτι του


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης εν γένει και της Χερσονήσου ειδικότερα ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατος του ορθοπεδικού γιατρού Νίκου Κατσαρού. 

Ο αγαπητός γιατρός πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 55 ετών, όπως έχει γράψει ήδη το cretapost, κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Χερσόνησο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, γνωστούς αλλά και τους ασθενείς του.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Χερσόνησο και τα Μάλια όπου δραστηριοποιούνταν ενώ οι γνωστοί του αναφέρουν ότι επρόκειτο «για έναν άριστο επιστήμονα και εξαιρετικό άνθρωπο, τυχεροί οι συνάδελφοι του στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων όπου εργαζόταν».

Συνάδελφοι και φίλοι του που τον αναζητούσαν με κλήσεις και μηνύματα στο τηλέφωνο του, δεν έπαιρνα καμία απάντηση απο εκείνον.

Με την αγωνία τους να κορυφώνεται και με τη σκέψη τους οτι κάτι κακό μπορεί να του είχε συμβεί- πράγμα που τελικά δυστυχώς βγήκε αληθινό- συνάδελφός του επισκέφτηκε το σπίτι του γιατρού το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο Λιμάνι Χερσονήσου, για να διαπιστώσει ότι τελικά ότι ο Ορθοπαιδικός Δρ. Νίκος Κατσαρός βρισκόταν εκεί, αλλά όμως ήταν νεκρός, ξαπλωμένος στον καναπέ του.

Ο άτυχος 55χρονος γιατρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, με την νεκροψία- νεκτροτομή να αναμένεται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.


Διαφήμιση - Advertisement