Διαφήμιση - Advertisement
Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο - Gkourou.com Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο μια ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μικρού παιδιού, και συγκεκριμένα του 4χρονου στο Αγρίνιο.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο που κατηγορείται για την ασέλγεια στον 4χρονο ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Μάλιστα η αρχική καταγγελία εναντίον του είχε γίνει τον Ιούνιο του 2021.

Σε σχέση με τη μη σύλληψή του, η εξήγηση που δίνεται είναι πως οι δικαστικές αρχές έκριναν πως ο άντρας δεν είναι ύποπτος φυγής και από την πρώτη στιγμή ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές.

Όταν έγινε η καταγγελία, ο 28χρονος υπηρετούσε τη θητεία του και γι αυτό το λόγο πήρε το φάκελό του ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

Ο νεαρός έδωσε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτος, και του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών που συνιστά κακούργημα.

Μάλιστα ο στρατιωτικός εισαγγελέας ζήτησε να δημοσιευτούν τα στοιχεία του.

Ο 28χρονος καλείται τώρα να απολογηθεί, και όπως γίνεται γνωστό εάν οι δικαστικές αρχές κρίνουν πως πρέπει να συλληφθεί, θα εκδώσουν ένταλμα.


Διαφήμιση - Advertisement