Διαφήμιση - Advertisement
The Voice: Αναβάλλεται το talent show - Gkourou.com The Voice: Αναβάλλεται το talent show

The Voice: Αναβάλλεται το talent show


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το The Voice ήταν έτοιμο να κάνει πρεμιέρα και το πρώτο trailer που προβλήθηκε είχε αποκαλύψει και την ημέρα που αυτή θα προβληθεί.

Η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ήταν αρχικά η ημερομηνία που θα ξεκινούσε το talent Show, ωστόσο λίγες μόλις ώρες πριν αυτό γίνει ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε πως εκείνη την ημέρα και ώρα θα προβληθεί ξένη σειρά «Εχθρός προ των Πυλών».

Ο λόγος δεν έγινε γνωστός, ούτε κάποια περαιτέρω πληροφορία, ωστόσο το κανάλι προχωράει σε αλλαγές στο πρόγραμμά του καθώς αρχικά η «στΟργή» επρόκειτο να μεταδίδεται στις 23:00 κάθε Δευτέρα τελικά θα μεταδίδεται στις 21:00 ενώ θα ακολουθεί επανάληψη του ίδιου επεισοδίου (!) αμέσως μετά την προβολή του.

Το The Voice αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σόου ταλέντων και έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση, όπως άλλωστε έγινε και τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης παίρνουν για άλλη μία φορά τις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή, με τον Γιώργο Λιανό να αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο του παρουσιαστή, ωστόσο η πρεμιέρα παίρνει μία μικρή αναβολή.

Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» πως «Το The Voice θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου», χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.


Διαφήμιση - Advertisement