Διαφήμιση - Advertisement
Survivor:Το μήνυμα που είχε στείλει ο πρώην παίκτης σε φίλους και η πρώτη αντίδραση του μπαμπά του - Gkourou.com Survivor:Το μήνυμα που είχε στείλει ο πρώην παίκτης σε φίλους και η πρώτη αντίδραση του μπαμπά του

Survivor:Το μήνυμα που είχε στείλει ο πρώην παίκτης σε φίλους και η πρώτη αντίδραση του μπαμπά του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (20-09) στο Κρυονέρι και συγκεκριμένα στα ΕΛΤΑ, όταν πρώην παίκτης του Survivor που εργάζεται εκεί, απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

O πρώην παίκτης του ριάλιτι είχε κλειστεί στον δεύτερο όροφο και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ αυτή την ώρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα και η Έλενα Πολυκάρπου, ο ίδιος βρίσκεται στο Α.Τ μετά από διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Αστυνομία.

Ο ίδιος ήταν σε κρίση και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαία η παρουσία των συγγενών του και της αστυνομίας. Χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ για να τελειώσει το θρίλερ.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην τουαλέτα, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα ο ιερέας πατέρας του και ο αδερφός του, η αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το ίδιος ρεπορτάζ ο πρώην παίκτης του Survivor ένα μήνα πριν προβεί σε αυτή την κίνηση είχε στείλει μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του ότι αν θα ξαναγίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή ενώ είχε κατεβάσει και τους λογαριασμούς του στα social media

Στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, έκανε μόνο ένα νεύμα καταφατικό, όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά το παιδί του.


Διαφήμιση - Advertisement