Διαφήμιση - Advertisement
Η τεράστια αλλαγή Ατζούν στο Survivor - Έρχεται από Τουρκία η "εξορία" - Gkourou.com Η τεράστια αλλαγή Ατζούν στο Survivor - Έρχεται από Τουρκία η "εξορία"

Η τεράστια αλλαγή Ατζούν στο Survivor - Έρχεται από Τουρκία η "εξορία"


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ο  Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το βραβείο δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδιο και ο πρώτος θα πάρει 200.000 ευρώπουλα. Γίνονται σκέψεις να πάρει και ο δεύτερος ένα καλό ποσό, αλλά αυτό δεν εχει κλειδώσει ακόμα.

Το Survivor All Star είναι πανέτοιμο και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή εμπειρία σε ριάλιτι. Νικητής δεν θα είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά, αλλά αυτός που θα αντέξει.

Η πολύ μεγάλη αλλαγή

Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε την φετινή χρονιά, ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσθέσει ένα νέο κανόνα (υπήρχε στο τουρκικό All Star), ο οποίος θα ισχύσει και στην ελληνική εκδοχή.

Τα πράγματα γίνονται ζόρικα για τους παίχτες που θα ψηφίζονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μιλάμε για τον κανόνα της «εξορίας», σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης θα βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτόματα μετά το συμβούλιο θα μεταφέρεται σε ένα άλλο, ξεχωριστό μέρος από την καλύβα της ομάδας του.

Είναι ένα απομονωμένο μέρος στο νησί που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι άλλοι παίχτες παρά μόνο η παραγωγή.

Αυτό το μέρος ονομάστηκε «νησί της εξορίας» και οι υποψήφιοι θα παραμένουν εκεί απομονωμένοι, μέχρι να γίνει το συμβούλιο της αποχώρησης. Τότε θα τους ενημερώνουν για το αποτέλεσμα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας και όσοι παραμένουν επιστρέφουν και αυτός που αποχωρεί φεύγει άμεσα για το ξενοδοχείο.

Μεγάλο πρόβλημα εκεί για όσους πηγαίνουν οι συνθήκες διαβίωσης και το ελάχιστο έως καθόλου φαγητό.

Δύσκολοι καιροί έρχονται για τους παίχτες που θα ζήσουν την εμπειρία του All Star, αλλά έτσι είναι η πραγματική επιβίωση.

Πηγή: sports365.gr


Διαφήμιση - Advertisement