Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star! - Gkourou.com Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star!

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για το Survivor, αλλά και για όσα έρχονται.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στην καριέρα της και στα σχέδια της, ενώ ρωτήθηκε φυσικά και για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά αυτό, φάνηκε αρκετά κρατημένη στις δηλώσεις της, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην κάνει μία αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και στο παρελθόν της έχει γίνει πρόταση για να βρεθεί στο Survivor All – Star.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι και φέτος έχει γίνει προσέγγιση και είναι σε μία κατάσταση σκέψης, αφού πρέπει να δει και το επαγγελματικό κομμάτι που έχει μπροστά της με έναν… καυτό χειμώνα.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και ίσως σκέφτεται ότι πρόκειται για έναν κύκλο που δεν έχει κλείσει.

Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικώς και ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο Survivor All-Star που το σίγουρο είναι ότι έρχεται.


Διαφήμιση - Advertisement