Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Αυτό το ποσό ζητάει ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι - Gkourou.com Survivor Spoiler: Αυτό το ποσό ζητάει ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι

Survivor Spoiler: Αυτό το ποσό ζητάει ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα δημοσιεύμετα που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να διαπραγματεύεται για αμοιβή 200.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το έπαθλο, ώστε να λάβει μέρος στο ριάλιτι, δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Εχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες ότι ο Ντάνος καλοβλέπει πλέον τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, ενώ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι διατεθειμένος για λογαριασμό του να προσφέρει ένα πολύ υψηλό ποσό ως πάγια αμοιβή ανά εβδομάδα συμμετοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σενάριο των 40.000 ευρώ ανά εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση καμία να γίνει αποδεκτό από τον Τούρκο μεγιστάνα και δεν αποκλείεται τελικά, οι δύο πλευρές να τα βρουν κάπου στα μισά, δηλαδή σ' ένα ποσό κοντά στα 15.000 με 20.000 ευρώ.

Αυτό που προκαλεί τεράστια αίσθηση, σε σχέση με τους υπόλοιπους πρώην παίκτες είναι η επίσης υπέρογκες απαιτήσεις τους στο οικονομικό σκέλος.

Μάλιστα, πληροφορίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετοί αυτοί που διαρρέουν δεξιά και αριστερά ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με την παραγωγή για ποσά 20.000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμετοχής τους, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αντιλαμβάνεστε πως το ποσό των 480.000 ευρώ αν υποθέσουμε ότι οι 24 διάσημοι θα παίρνουν από 20.000 τη βδομάδα, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να δοθεί από τον Ιλιτζαλί, αφού αυτομάτως καθιστά το πρότζεκτ μη βιώσιμο, ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε και τον ΣΚΑΪ.


Διαφήμιση - Advertisement